Kuru Çekilmiş Nane


₺ 224,99

Kilogram / Ağırlık *
  • AÇIKLAMA
  • ÖZELLİKLER
  • YORUMLAR
AÇIKLAMA
AÇIKLAMA

Geniş kullanım alanına sahip kuru nane, Baharat reyonundan hizmetinize sunuluyor. Şifalı bitki nanenin, kurutulması ve öğütülmesiyle elde edilen ürün, lezzet ve şifa kaynağı olarak dikkatleri topluyor. Nefis aroması, kokusu ve tadıyla sofralarda yerini alan ve yemeklerin lezzetini arttıran ürün, faydalarıyla da gündemde kalmayı başarıyor.

Mide sorunu yaşayanların yardımına nane - limonda oynadığı önemli rol ile yetişen ürün, bulantılara karşı etkili bir çözüm olarak da biliniyor. Sıcak suya atılarak, kısa sürede demlenen nane çayı ise, sindirim sistemi sorunlarına yardımcı oluyor, hazmı kolaylaştırıyor, gazı alıyor. İştah açan ürünün, anne sütünü de arttırdığı düşünülüyor. Ürün aromatik olarak da kullanım alanları buluyor; su içinde kaynatılan ürünün, odaya verdiği koku farklı baharatlarla zenginleştirilebiliyor.

Mantı, et sote, yoğurt çorbası, cacık gibi yemeklerin üstüne serpilerek ayrı bir lezzet vermesinin yanı sıra yemek yapımında da destek bir baharat olarak tercih ediliyor. Kalsiyum bakımından zengin olması sebebiyle, kemikleri güçlendiren etkiler taşıyor.

ÖZELLİKLER
ÖZELLİKLER
YORUMLAR
YORUMLAR

Bu Ürünlere de Bakabilirsiniz

Yardım mı gerekli
Yöresel Gastronomi Ürünleri
Merhaba, siparişleriniz hakkında yardıma ihtiyacınız varsa bize yazın
Birkaç dakika içinde dönüş yapalım